Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO - PÁ od 8:00 - 16:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
09.02.2019
Superky v novém kabátě
I když se to nezasvěceným možná nezdá, přípravou nového designu jsme strávili řadu týdnů. Změny totiž nejsou jen grafické, ale změnily se předevší... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Best Lashes Professional s.r.o., se sídlem Bezručova 59, 44001 Velůtěže, IČ 05779219, zapsaná v obchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 38978. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Akce a novinky do e-mailu

Specializujeme se na permanentní prodlužování řas metodou řasa na řasu. Přinášíme Vám kompletní sortiment značek Best Lashes Professional®, Beautier a Neicha Lashes. V naší nabídce naleznete vše na prodlužování řas (hedvábné řasy, norkové řasy, umělé řasy, barevné řasy, glitrové řasy, objemové řasy, Kašmírové řasy, flat řasy, 2D řasy, 3D řasy, 4D řasy, 5D řasy, 3D nano řasy, lepidla na řasy, černá lepidla na řasy, průhledná lepidla na řasy, gelové removery, removery, odličovače na řasy, pinzety na řasy, podložky na řasy wink me, lint free, fixer na řasy, výhodné sady na prodlužování řas a jiné). Naším cílem je nabídnout zákazníkům skvělou cenu, rozsáhlý sortiment, ale také kvalitní služby. Potřeby našich zákazníků jsou pro nás důležitým zdrojem informací, které vedou ke zlepšování služeb. Neustále rozšiřujeme naši nabídku, abychom Vám, našim zákazníkům, nabídli atraktivní zboží za zajímavé ceny s možností velkého výběru.

Proč nakupovat u nás

Vlastní značka

Jsme tu pro vás již od roku 2010

Veškeré zboží máme skladem

Expresní odeslání

Doprava od 50 Kč

Poštovné zdarma od 2000 Kč

Více jak 1000 výdejní míst Geis point

Jak můžete u nás zaplatit

Rychlý kontakt
Logo
Milan Marek
PO - PÁ od 8:00 - 16:00 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.